Tradiţie şi inovaţie: 15 ani de cercetare doctorală în Sociologie, la Oradea - CHIPEA, Floare; BUHAȘ, Raluca; HATOS, Adrian (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Rolul Școlii Doctorale de Sociologie nu se limitează la formarea cercetătorilor. Ea are și o misiune de a contribui la înțelegerea profundă a fenomenelor sociale, a dezvoltării comunității și a transformărilor societății contemporane. De la problemele educației și impactul digitalizării, până la calitatea vieții, etica în administrație sau bunăstarea socială, temele de cercetare abordate de doctoranzi și profesori au demonstrat relevanța sociologiei pentru lumea din jurul nostru.