VOSviewer în analiza bibliometrică pentru științele educației, psihologie și asistență socială: ghid practic - RAD, Dana; GHICA, Elena Doina (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Într-o eră în care tehnologia redefinește continuu metodele și instrumentele de cercetare, analiza bibliometrică a devenit un element esențial în explorarea structurii și evoluției literaturii academice. Domeniile educației, psihologiei și asistenței sociale sunt profund influențate de această transformare, iar studenții și cercetătorii sunt încurajați tot mai mult să se familiarizeze cu tehnici avansate de analiză și vizualizare a datelor bibliografice. Această carte, VOSviewer în analiza bibliometrică pentru științele educației, psihologie și asistență socială: ghid practic, se adresează studenților, dar și cercetătorilor aflați la început de drum, care își doresc să aprofundeze analizele calitative cu ajutorul unui instrument accesibil și intuitiv.