Strategii şi tactici subsecvente planificării activităţii de fundraising din cadrul organizaţiilor nonprofit - ȘEULEAN, Andreea-Angela (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Aplicarea științei marketingului în domeniul particular al activității organizațiilor care alcătuiesc sectorul nonprofit constituie un important punct de demarcație referitor la temele tratate în cadrul acestuia. Dacă ne raportăm la cronologia istorică a conceptului de marketing nonprofit, am putea afirma că existența acestuia datează de o perioadă de timp considerabilă, dar, în continuare, domeniul este deschis elementelor de noutate cu potențial de optimizare permanentă a cadrului de realizare a acestuia. Cu toate că, din rațiuni de ordin general, domeniul marketingului nonprofit a beneficiat de numeroase referiri atât de ordin teoretic, cât și aplicativ, fiecare dintre aceste arii considerată în individualitatea sa necesită în permanență integrarea de conținuturi cu capacitate de delimitare a propriei configurații.