EDUCAȚIA ADULȚILOR. Dicţionar de termeni pedagogici, Vol. I, A-Î - RĂDUȚ-TACIU Ramona, BOCOŞ Mușata Dacia, SAVA Lidia-Simona, BARBAROȘ Adrian (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Proiectul și elaborarea unei lucrări precum „EDUCAȚIA ADULȚILOR. Dicționar de termeni pedagogici”, reprezintă demersuri care susțin și invită la activități de muncă intelectuală, la reflecții și orientări în activități de specialitate, dar nu numai. Apariția acestei lucrări este un eveniment științific important, contribuind la îmbogățirea semnificativă a literaturii domeniului.