EDUCAȚIA ADULȚILOR. Dicţionar de termeni pedagogici, Vol. II, J-z - RĂDUȚ-TACIU Ramona, BOCOŞ Mușata Dacia, SAVA Lidia-Simona, BARBAROȘ Adrian (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Lucrarea, structurată în două volume (Volumul I: literele A – Î și Volumul II: literele J – Z), cuprinde definiții și explicitări științifice foarte bine fundamentate epistemic, pentru un număr extrem de mare de termeni pedagogici și de sintagme pedagogice, încadrate în domeniul pedagogiei adulților.