Norsk fagdidaktikk i en fremmedspråklig kontekst Interkulturelle og studentfokuserte undervisningsperspektiver - POP, Raluca (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Boka er rettet mot kommende lærere som debuterer i læreryrket, men også mot de som allerede underviser i norsk og ønsker praktisk inspirasjon og faglig påfyll. Målet med boka er å gi leserne mulighet til å reflektere over hvilke kunnskaper, ferdigheter og holdninger som er nødvendige for å mestre det komplekse og utfordrende, men samtidig spennende læreryrket. Boka fokuserer på noen sentrale temaer som perspektiver på fremmedspråkundervisning, lærerens rolle i klasserommet, studentenes aktive deltakelse, grammatikkundervisning, ordinnlæring, bruk av IKT‐verktøy i undervisning, vurderingsformer og ulike tilnærminger til undervisning i muntlige, skriftlige, lese‐ og lytteferdigheter.