Gimnastica aerobică de întreținere - PETRACOVSCHI, Simona Angela; DOMOKOS, Martin Petru; DOMOKOS, Ştefania Cerasela (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Gimnastica aerobică de întreținere are un istoric ce începe în anii ՚60 și continuă și în prezent. Este foarte important ca studenții să înțeleagă evoluția istorică a acestei ramuri a fitnessului din perspectiva oamenilor care au creat-o și a inovației pe care au făcut-o în a doua parte a secolului XX și care continuă să se dezvolte și în prezent datorită tehnologiei care vine să răspundă necesităților oamenilor interesați de activitate fizică, sănătate și viață activă.