Canva de la A la Z - VAIDA, Sebastian (Presa Universitară Clujeană, 2025)
O altă caracteristică remarcabilă a Canvei este ușurința de utilizare. Interfața intuitivă permite chiar și celor fără experiență în design să creeze produse vizuale atrăgătoare. Funcțiile de drag and drop facilitează adăugarea de imagini, texte și elemente grafice, încurajând utilizatorii să exploreze și să experimenteze. Această accesibilitate deschide uși pentru toți, de la studenți care doresc să își îmbunătățească proiectele școlare, până la antreprenori care caută să creeze materiale de marketing profesioniste.