Psihologia socială şi psihologia spirituală aplicată (suport de curs universitar) - RUNCAN, Patricia (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Psihologie socială și psihologie spirituală aplicată. Suport de curs universitar le prezintă studenților de azi – viitori asistenți sociali, educatori, învățători, manageri, medici, profesori, psihologi, teologi etc. – două domenii ale psihologiei prezentate în complementaritatea și interconexiunea lor. Cele două domenii sunt prezentate, în acest curs, „în oglindă”. Psihologia socială aplicată și psihologia spirituală aplicată sunt prezentate, pe parcursul a câte trei capitole, în care sunt explicate domeniile de aplicare, principiile, istoricul și teoriile specifice fiecăreia, urmate de o analiză de tip SWOT care permite identificarea asemănărilor și deosebirilor dintre aceste domenii ale psihologiei.