PROCEEDINGS OF THE INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON NUMERICAL ANALYSIS AND APPROXIMATION THEORY - TRÎMBIŢAŞ, Radu Tiberiu (Presa Universitară Clujeană, 2004)
Lucrările Simpozionului Internațional de Analiză numerică și teoria aproximări