HERMENEUTICA BIBLIOTHECARIA – ANTOLOGIE PHILOBIBLON – (III) - CRIȘAN, Carmen; KIRÁLY, István V. (Presa Universitară Clujeană, 2008)
„Intitulăm şi acest al treilea volum de antologie Philobiblon, tot Hermeneutica Bibliothecaria, deoarece pe parcurs am realizat şi mai adânc faptul că „formula” expresiei atinge şi numeşte tocmai miezul şi orizontul intenţiilor şi scopurilor „bibliologice” şi „biblioteconomice” efective ale rubricilor de resort ale publicaţiei antologate.” (www.philobiblon.ro)