TERMELÉSMENEDZSMENT - FAZAKAS, József; TURÓCZY, Zsuzsanna (Presa Universitară Clujeană, 2010)
Managementul producției: Cartea se referă la cele mai moderne concepte de management din domeniul producției, tratează factorii de producție, strategiile de producție, importanța standardizării și a calității în acest domeniu, precum și principiile de organizare a locului de muncă și a procesului de producție.