TENDINŢE ACTUALE ÎN PREDAREA ŞI ÎNVĂŢAREA GEOGRAFIEI. CONTEMPORARY TRENDS IN TEACHING AND LEARNING GEOGRAPHY.volumul 16 - DULAMĂ, Maria Eliza; ILOVAN, Oana-Ramona (Presa Universitară Clujeană, 2018)
Volumul șaisprezece (în ordinea apariţiei, începând cu anul 2006) cuprinde o parte dintre lucrările celei de-a XII-a ediție a conferinţei internaţionale Tendinţe actuale în predarea şi învăţarea Geografiei/Contemporary Trends in Teaching and Learning Geography, organizată în 5-6 noiembrie 2016, de către Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din România, în parteneriat cu Facultatea de Geografie a aceleiaşi universităţi din Cluj- Napoca, cu Katholische Universität Eichstätt-Ingolstadt, Facultatea de Geografie şi Matematică, Profesura de Didactica Geografiei, cu Facultatea de Geografie din Universitatea din Tiraspol cu sediul la Chişinău, din Republica Moldova, cu Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei din Chişinău, din Republica Moldova, cu Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din Universitatea Eskisehir Osmangazi, din Turcia şi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, din România.