Gimnastica de bază. Teorie și practică - NEGRU, Ioan Niculaie (Presa Universitară Clujeană, 2019)
Materialul realizat, cu multiple provocări, este rodul unui efort desfășurat de‐a lungul mai multor ani, timp necesar pentru ca el să devină unul de calitate și, din punctul meu de vedere, de real sprijin pentru cei care pășesc pe acest teritoriu vast al gimnasticii de bază respectiv al recuperării fizice prin intermediul activităților motrice.