100 de ani de experienţă didactică românească la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Vol 3. Provocări didactice contemporane : inovarea didactică în condiţiile învăţământului online : studii de caz, analize, recenzii - PRODEA, Cosmin; ALBULESCU, Mirela (Presa Universitară Clujeană, 2021)
Dat fiind că și în domeniul educațional am asistat în ultimele decenii la schimbări profunde de paradigmă, care ne orientează în mod susținut spre viziunile educative holiste, constructiviste, integrate, propunem o scurtă incursiune prin reperele teoretice care susțin necesitatea abordării integrate, interdisciplinare a curriculumului educațional.