Microeconomie Step by step - BODEA, Gabriela (Presa Universitară Clujeană, 2021)
Motivația prezentei lucrări este una firească: logica economică trebuie să fie calea pe care fiecare poate s-o aleagă atunci când are de rezolvat o problemă de adaptare la parcursul economic curent, uneori extrem de solicitant.