Macroeconomie. Step by step - BODEA, Gabriela (Presa Universitară Clujeană, 2022)
Volumul de față își propune să devină o sursă de informare utilă persoanelor care studiază conturul macroeconomic din perspectiva unor nespecialiști în domeniu. Rolul acestei lucrări este nedisimulat: activitatea agenților economici nu se limitează doar la analize individuale, ci trebuie observată sub aspect agregat. Așadar, scopul nostru vizează ansamblul complex din care fac parte entitățile amintite.