Digitalizarea media și cultura populară (ediția a II-a, revizuită și adăugită) - ȚĂRAN, Flavia; BOCA, Paul; MEZA, R.M.; MOGOȘ, Andreea; COSTINA, Andrei; PRUNDARU, George; HUȘANU, Ionuț; OMETA, Oana; JURĂU, Sînziana; TROFIN, Constantin; DOROFTE, Alexandru; SZILAGYI, Alexandra (Presa Universitară Clujeană, 2023)
Volumul de față cuprinde o serie de texte, unele originale, altele prelucrate și adaptate parțial din lucrări anterior publicate ale autorilor, ce explorează teme actuale în cultura mediilor digitale. Chiar dacă nu ne propunem o tratare exhaustivă a subiectelor, capitolele configurează puncte de pornire în explorarea unor subiecte, ancorate în premisele teoretice ale studiilor media și culturale, dar și în practicile de producție și consum specifice lumii digitale.