Documente, volumul II - IVAN, Nicolae (Presa Universitară Clujeană, 2023)
Ediție, studiu introductiv și note: pr. Cosmin Cosmuța și pr. Alexandru Moraru Pentru buna funcționare a Eparhiei Vadului, Feleacului și Clujului (întemeiată în 1921), dar și pentru ocrotirea instituției și a personalului de cult, s‐au alcătuit o serie întreagă de statute și regulamente de funcționare, care vor fi analizate în cele ce urmează.