Metalele în sistemele vii (ed. a II-a) - SILAGHI-DUMITRESCU, Radu; CIOLOBOC, Daniela; ÁRKOSI, Mariann Kinga; TOMOIOAGĂ, Nicoleta (Presa Universitară Clujeană, 2023)
DOI: https://doi.org/10.52257/9786063719370 Aceasta este ediția a doua a unui text destinat în primul rând celor interesați a afla mai multe despre rolurile metalelor în sistemele vii – indiferent de nivelul de educație sau domeniul de interes profesional. Se dorește în același timp ca textul să fie și o referință utilă pentru studenții din științele exacte care studiază chimia bio-anorganică și zonele conexe. Autorii aduc mulțumiri pentru discuții utile colegilor din cadrul Facultății de Chimie și Inginerie Chimică – prof Csaba Paizs, dr. Adrian Brânzanic, Maria Lehene, Cezara Zăgrean-Tuza, Alexandru Sonica și alți membri ai grupului de chimie bioanorganică din cadrul FCIC a UBB.