Dezvoltarea socio-emoțională a elevilor cu părinți emigranți. Strategii de management educațional - MIHEȚ, Ancuța Florentina; RAD, Dana (Presa Universitară Clujeană, 2024)
Suntem preocupați de provocările cu care se confruntă elevii cu părinți emigranți, atât din perspectiva mea ca profesor, cât și din cea a responsabilităților mele de conducere. Această problemă se reflectă în dificultățile pe care le întâmpină acești copii în adaptarea lor la mediul școlar, cu impact semnificativ asupra procesului lor educațional și asupra dezvoltării socio-emoționale. Prin intermediul activităților noastre de instruire și coordonare, suntem implicați în eforturile de a dezvolta strategii și intervenții menite să faciliteze o integrare armonioasă a elevilor cu părinți emigranți în cadrul instituției de învățământ.