Parenting. Abordări psihologice și intervenții educaționale - IGNAT, Sonia (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Această lucrare a fost concepută ca o resursă științifică aplicabilă în formarea studenților din domeniile psihologiei, științelor educației și asistenței sociale, dar și ca un ghid pentru profesioniștii care lucrează cu familiile – psihologi, consilieri, cadre didactice, asistenți sociali – și nu în ultimul rând, pentru părinții sau viitorii părinți preocupați de propria dezvoltare și de relația cu copiii lor. Scopul nu este acela de a oferi rețete sau modele ideale de parenting, ci de a sprijini reflecția critică, înțelegerea contextualizată și dezvoltarea competențelor relaționale, emoționale și educaționale.