Studii de caz privind evaluarea proprietăților – rezolvate și nerezolvate - MARIAN, Radu; FĂTĂCEAN, Gheorghe (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Această lucrare trebuie văzută ca un caiet de aplicații practice și este dedicată studenților la nivel licență sau master. Aceștia pot exersa în cadrul unor discipline academice care tratează bazele evaluării, ori evaluarea diferitelor tipuri de proprietăți. Se dorește o exemplificare a aplicării abordărilor consacrate în domeniul evaluărilor la valori de piață și anume: prin piață, prin venit și prin cost.