Documentare și surse de documentare. Dicționar de termeni Volumul II: Î–Z - BACIU, Ciprian; BOCOȘ, Mușata Dacia; BACIU, Ana-Cristina (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Lucrarea de față, structurată în două volume, se înscrie într-un demers de redescoperire și revalorizare a unui domeniu științific de actualitate – documentarea științifică –, care, deși joacă un rol incontestabil în arhitectura cunoașterii, a fost lăsat mult timp într-un con de umbră. Ultima contribuție majoră în acest domeniu datează din anul 1960, sub semnătura autorilor Aurel Avramescu și Virgil Cândea.