Educația psihomotorie la nivelul învățământului preșcolar - PRODEA, Cosmin (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Această carte s-a născut din nevoia de a aduce claritate, structură și inspirație educatorilor și învăţătorilor care își doresc să susţină copilul într-un mod complet și echilibrat. Aceasta este rezultatul unei cercetări riguroase, dar și al unei experienţe directe în lucrul cu cei mici, înţelegând provocările reale ale practicii din grădiniţă și din ciclul primar. Cartea de faţă nu își propune să impună o metodă unică, ci să ofere un cadru coerent, în care teoria se împletește cu aplicația practică, iar știinţa dialoghează cu intuiţia pedagogică.