Jurnal de noapte vol. 1: 1978-1984 - FABRE, Jan (Presa Universitară Clujeană, 2025)
Jurnal de noapte (volumele 1 la 3 din 5 începute în 1978 și continuate până astăzi, traduse acum în limba română) sunt locul unde Fabre își notează gândurile, furia, dorințele și neliniștile — un laborator intim al insomniilor sale creatoare. Aici se amestecă fragmente de viață cotidiană, desene, reflecții și exerciții de scriitură care dezvăluie mintea unui artist în continuă transformare.