Piețe, concurență, echilibre - COCIOC, Paul (Presa Universitară Clujeană, 2026)
Prezentul volum caută să ofere o imagine sintetică a majorității situațiilor, așa cum apar ele în literatura economică. Conținutul său acoperă tematica unui curs de Microeconomie intermediară, Teoria prețurilor și/sau Economie industrială (alături, după caz, de module privind teoria consumatorului și/sau teoria producătorului), putând constitui materiale de bază sau complementare pentru acestea. Nivelul de detaliere și analiză depășește nivelul cursurilor introductive sau de bază, fiind recomandat pentru aprofundarea și completarea cunoștințelor dobândite în cadrul acestora.