Interdisciplinaritate în cercetarea artistică Volum colectiv de articole științifice (Presa Universitară Clujeană, 2026)
Volumul de față reprezintă contribuțiile studenților specializării Arte Plastice-Pictură (licență) și Valori Plastice și Reflexive ale Imaginii în Pictura Contemporană (master), aduse în cadrul Sesiunii Internaționale de Comunicări Științifice Studențești NORD – perspective interdisciplinare, edițiile a VI-a (16–17 mai 2024) și a VII-a (15–16 mai 2025), organizată de Facultatea de Litere din Baia Mare, Centrul Universitar Nord, parte a Universitații Tehnice din Cluj-Napoca.