Broşură de activităţi experimentale STEAM (Presa Universitară Clujeană, 2026)
Activităţile experimentale prezentate în această broșură sunt concepute pentru a stimula interesul pentru ştiinţă, pentru a dezvolta creativitatea şi capacitatea de analiză, dar şi pentru a evidenţia rolul esențial al ştiinţei în promovarea unui stil de viaţă sănătos şi responsabil. Astfel, elevii sunt încurajaţi să descopere, să întrebe şi să înțeleagă lumea din jurul lor într-un mod aplicat şi relevant pentru viitor. Cei interesați pot solicita cartea direct de la autori.