Achiziția limbii române ca L2. Studii și cercetări - PLATON, Elena; ROMAN, Dana-Maria; SACALÎȘ, Anca-Lorena (Presa Universitară Clujeană, 2026)
Volumul de față marchează împlinirea unui deceniu de la prima ediție a Conferinței Internaționale Discurs polifonic în Româna ca limbă străină (RLS) și reunește rezultatele cercetărilor prezentate în cadrul celei de-a cincea ediții a acestei manifestări organizate de Institutul Limbii Române ca Limbă Europeană din cadrul Facultății de Litere a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.