VII. Országos Magyar Matematikaolimpia XXXIV. Erdélyi Magyar Matematikaverseny - ANDRÁS, Szilárd; LUKÁCS, Andor; SZILÁGYI, Zsolt (Presa Universitară Clujeană, 2026)
A VII. Országos Magyar Matematikaolimpia feladatsorait és megoldásait a beérkező javaslatok alapján a A VII. Országos Magyar Matematikaolimpia versenybizottsága állította össze. Az országos szakasz helyszíne a csíkszeredai Márton Áron Főgimnázium volt, a verseny február 24-28 között zajlott.