UBB Grows Erőforrások és programok az egyetemi közösség számára (Presa Universitară Clujeană, 2026)
A Babeș–Bolyai Tudományegyetem (BBTE) az akadémiai kiválóság és a közösségfejlesztés iránti szilárd elkötelezettség jegyében fejti ki tevékenységét. Ennek a kézikönyvnek a második kiadása tükrözi az egyetem által kidolgozott programok folytonosságát és azt a következetes törekvést, amely a BBTE közösségének releváns, naprakész, a hallgatók, az alkalmazottak és a végzettek valós igényeire szabott forrásokkal történő ellátására irányul.