Patericul sau Apoftegmele Părinţilor din pustiu - BĂDILIȚĂ, Cristian (Presa Universitară Clujeană, 2026)
Traducere, introducere şi prezentări de Cristian Bădiliţă şi O Convorbire despre Pateric cu Andrei Pleşu