Contabilitatea pentru începători: Teorie şi practică pas cu pas - FRUMUȘANU, Nătăliţa Mihaela (Presa Universitară Clujeană, 2026)
Cartea Contabilitatea pentru începători: Teorie și practică pas cu pas se adresează studenților de la programele de studiu aferente profilului economic, forma de studii cu frecvență și învățământ la distanță, dar și altor cititori cere doresc să-și fundamenteze cunoștințele teoretice în domeniul contabilității, aceasta cuprinzând aspectele teoretice necesare utilizării instrumentelor, metodelor și procedeelor specifice domeniului.