CHELTUIELILE ȘI COSTURILE DE PRODUCȚIE - ȘTELIAC, Nela (2007)
Bibliografia costurilor se întregeşte cu o nouă lucrare pe cât de necesară pe atât de interesantă. Ea se adresează deopotrivă tinerilor care se pregătesc să devină economişti, cadrelor didactice din învăţământul economic, economiştilor practicieni şi în general actorilor economici.