SCHISMELE – CEEA CE SEPARĂ ȘI CEEA CE NU SEPARĂ DE BISERICĂ - SUTTNER, Ernst Christoph (2007)
Cartea de faţă doreşte să prezinte în prima parte ceea ce ne învaţă Conciliul Vatican II referitor la Dumnezeu şi Biserică; în partea a doua, să cerceteze, în mod corespunzător, istoria Bisericii; iar în cea de a treia parte să trateze căutarea unităţii pierdute, în spiritul aceluiaşi Conciliu Vatican II.