COMUNICARE ÎN TURISM - ROTAR, Gabriela (2006)
Lucrarea abordează modalităţile de comunicare în turism, opera de faţă adresându-se în special viitorilor cursanţi ai Centrului de Formare în Turism, conţinutul lucrării răspunzând necesităţilor practice de formare a unui agent de turism şi a unui manager în domeniul turismului la standarde europene.