ANDREI ȘAGUNA. CORESPONDENȚA I/2 - BOCŞAN, Nicolae; LEB, Ioan-Vasile; GÂRDAN, Gabriel-Viorel; IVANOV, Bogdan; LUPULOVICI, Vasa (2005)
O serie de corespondențe ale arhiereului Andrei Şaguna, cu explicarea pe larg a rațiunii şi importanței publicării scrisorilor trimise şi primite de acela care a reprezentat o epocă în istoria românilor transilvăneni şi a Bisericii Ortodoxe Române din Austria.