DER ADVENTSKRANZ SEINE GESCHICHTE UND SYMBOLIK - DIÓSI, Dávid (2008)
Lucrarea este dedicată liturghiei creştine şi se reflectă asupra obiceiurilor practicate în timpul adventului. Cartea are ca scop prezentarea istorică na coroniţei de advent, precum şi simbolica legată de aceasta.