THEOLOGISCHE NOTIZEN. EINE HADREICHUNG FÜR STUDIERENDE - DIÓSI, Dávid (2008)
Notiţe teologice. Material didactic pentru studenţi. Lucrarea conţine diverse teme teologice, dedicate domeniilor: teologie dogmetică, liturgică, simbolism. Are ca scop motivarea studenţilor de la teologie. E o încercare de a rezuma teme complexe a teologiei sistematice.