ÓSZÖVETSÉGI EXEGÉZIS (EXEGEZA VECHIULUI TESTAMENT) - ZAMFIR, Korinna (2008)
Exegeza Vechiului Testament. Lucrarea începe cu un capitol de hermeneutică, care prezintă principalele metode de interpretare biblică; capitolele următoare prezintă exegeza detaliată a unor texte reprezentative din Vechiul Testament.