THEOLOGISCHE STUDIEN: ORTHODOXIE AUS KATHOLISCHER SICHT - JITIANU, Liviu (2008)
Temele tratate sunt dedicate lumii teologice ortodoxe, având o amprentă ecumenică. Slujesc reconcilierea dintre teologia occidentală şi cea răsăriteană.