REFORMA DE CURRICULUM 2005-2008 - CHIŞ, Vasile; KOZMA KIS, Erzsebet; TRIF, Eunicia (2010)
A elabora curricula specializărilor şi a o evalua nu mai este o operaţie simplă. Această operaţie presupune cunoştinţe de specialitate şi aparţine tot mai mult abordărilor interdisciplinare care includ pedagogi. Volumul de faţă, Reforma de curriculum 2005-2008, dă seamă de ceea ce s-a făcut la Universitatea Babeş-Bolyai cu asemenea abordări şi lasă să se observe problemele care se întâmpină în reforma curriculară de astăzi din universităţile româneşti, precum şi nivelul la care a ajuns reflecţia curriculară în universitatea clujeană. Sunt încântat să salut publicarea volumului, ca efectiv eveniment în reflecţia actuală despre universitate.