PROCEEDINGS OF INTERNATIONAL CONFERENCE ON MODULES AND REPRESENTATION THEORY - BREAZ, Simion; CRIVEI, Septimiu; MARCUS, Andrei (2010)
Lucrările Conferinţei Internaţionale de Matematică „Modules and Representation Theory", desfăşurată la Cluj-Napoca, 7-12 iulie 2008.