10TH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FOSSIL ALGAE, CLUJ-NAPOCA, 12-18 SEPTEMBER 2011. ABSTRACT BOOK. - BUCUR, Ioan; SĂSĂRAN, Emanoil (2011)
Lucrarea cuprinde abstractele prezentarilor orale si ale posterelor.care vor fi sustinute in cadrul celui de al zecelea symposion international de alge fosile.