REPERE UTILE PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNTUL VOCAȚIONAL ÎN TURISM. USEFUL CONCEPTS FOR VOCATIONAL TRAINING IN TOURISM - IRIMIEA, Silvia; ALBULESCU, Mirela (2011)
Concepte, repere și studii de caz din domeniul învățământului vocațional turistic.