DEZVOLTARE ȘI INTEGRARE EUROPEANĂ. SECȚIUNEA C: DEZVOLTĂRI PEDAGOGICE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONTEMPORAN - BOAR, Nicolae (2010)
Conferință internațională. Manifestare ştiinţifică organizată sub egida “UBB 90”