CAIET PENTRU SEMINARUL DE TRANSFER TERMIC ȘI APARATE TERMICE - MIȘCA, B.R.H. (2012)
CAIETUL nu este o culegere de probleme, este un îndrumar ce oferă câte o soluţie propusă pentru rezolvarea numerică a unor situaţii date şi comentariile aferente rezultatului. Pot exista şi alte căi de rezolvare a acestor probleme, alte relaţii de calcul prezentate în bibliografia de specialitate. Aici autorul s-a bazat pe bibliografia consacrată pentru calcul a ingineriei chimice româneşti, lucrarea: Pavlov K. F., Romankov P. G., Noskov A. A.; Procese şi Aparate în Ingineria Chimică. Exerciţii şi probleme; (traducere din limba rusă după ediţia a 8-a); Ed. Tehnică, Bucureşti, 1981, deoarece ea este cea care este direct accesibilă şi utilizată de către studenţi pentru toate cele trei mari capitole a „Fenomenelor de Transfer şi Utilaje în Ingineria Chimică”: transferul de impuls, căldură şi masă.