DIDACTICA DISCIPLINELOR INFORMATICE. ACTUALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE. VOL. I - MAGDAȘ, Ioana (2012)
Prezenta lucrare își propune inițiere cititorului în domeniul Didacticii disciplinelor informatice: Informatică și TIC. Cartea se dorește a fi un instrument util studenților secțiilor de informatică care iau pentru prima dată contact cu această disciplină, dar și cadrelor didactice care se găsesc într-o etapă de perfecționare didactică: definitivat, gradul II sau elaborarea lucării metodico-științifice pentru obținerea gradului didactic I. În egală măsură, lucrarea se adresează profesorilor care doresc să-și înnoiască repertoriul didactic și care vor găsi aici aspecte noi și interesante.