PREGĂTIREA DIDACTICĂ A PROFESORILOR DE INFORMATICĂ - MAGDAȘ, Ioana (2012)
Lucrarea de față se dorește a fi un instrument de lucru util studenților de la secțiile de informatică aflați în perioada de practică didactică. Totodată cartea se adresează tinerilor profesori aflați în primii ani ai carierei didactice, mentorilor de practică pedagogică și în general tuturor profesorilor de Informatică și TIC care doresc să-și îmbogățească repertoriul didactic.